Sommarlovsentreprenörer 2020

Är du mellan 16 och 17 år vill sommarjobba som egen företagare! Du får chans att prova att starta och driva ett eget företag och utveckla din egna affärsidé.

Sommarlovsentreprenör är ett helt unikt sommarjobb!

Skurups Sommarlovsentreprenör genomförs under en treveckorsperiod och räknas som ett vanligt feriejobb med lön och arbetstid. Du får under denna tid chans att själv eller i grupp starta och driva ett företag.

Skurups Somarlovsentreprenör vänder sig framförallt till de som går i 9:e eller 1:a året på gymnasiet. Skurups kommun har 15 platser och vi samkör delar av detta med Svedala kommun. Gruppen startar 22:e juni och slutar den 17:e juli. Delar av arbetet kan man planera själv. Den första veckan är det obligatorisk närvaro.

Låter det spännande och du vill ha mer information? Kontakta då vår projektledare Lotte Kolare, lotte.kolare@modificare.se, 0706180968. Efter ansökan kommer vår projektledare Lotte Kolare kontakta dig för en intervju.

Sista anmälningsdag är den 18:e maj och bekräftelse om plats sker senast den 20:e maj. Fyll i din ansökan och tryck på Skicka knappen längst ner till höger.

https://www.esmaker.net/nx2/s.aspx?id=0f5b7e8aa480

 

Mjukglass som smälter ner mot en hand, solsken och blåaktig bakgrund.
Sidansvarig: Per Andersson
Sidan uppdaterad 2021-01-14