Skurupskartan

Undrar du var närmaste lekplatsen finns, motionsanläggningar eller parkeringsplatser? Välkommen till Skurupskartan som är en tjänst som visar olika platser i Skurups kommun som är intressanta för allmänheten. Kartan visar även skolor, badplatser, cykelpumpar, utegym och mycket mer. Du kan se nya och äldre flygbilder från 60-och 70-talet.

Kanske tycker du att något saknas eller har frågor om kartan? Kontakta oss i så fall via e-post: kart-och-gis@skurup.se.

Sydkustsol

Du vet väl om att du kan följa aktuellt väder och soltimmar i Skurups kommun på Sydkustsol.se (extern sida), perfekt vid planerad vistelse på sydkustens sandstränder eller andra natursköna platser.

 

 

Skurupskartan: så gör du

Du hittar inställningar för kartlager (information) via denna symbol (bild 1) på kartan:

Bild 1, en ikon, svart fyrkant, vit och blå bakgrund.

(Bild 1)

När du klickar på ikonen (bild 1) på kartan så aktiveras en meny med olika kategorier. I menyn kan du välja att aktivera fler lager (information) som sedan visas på kartan. Se exempel på valbara kategorier i menyn (bild 2):

Bild 2 illustrerar menyn för lager som går att aktivera i kartan.

(Bild 2)

Tänd och släck det lager (kartinformation) du är intresserad av i menyn. Lagrets genomskinlighet kan också justeras genom att klicka på själva lagret i listan.

I menyn (bild 2) finns även olika alternativ för bakgrundskartor via de runda symbolerna.

 

Förhandsvisning 

Här kan du se en förhandsvisning av kartan med en översikt av funktionerna:

Sidansvarig: Leif Liam Rahnasto
Sidan uppdaterad 2022-09-09