Rydsgårdsskolan

Rydsgårdsskolan (tidigare Hallenborgskolan) ligger i det lilla samhället Rydsgård och är en vår nyaste F-6 skola med tillhörande fritidshem. Nu förbereds de sista delarna så att allt är på plats tills terminstarten. Här kommer även Rydsgårds bibliotek och resursskolan Kugghjulet att vara under samma tak. Se filmen från den natursköna platsen.

Syntolking av film

Filmen flyger över Rydsgårdsskolan och visar dess natursköna plats. Stora lekplatser, grönområden samt planer för sport. 

Vår skola!

På Rydsgårdsskolan (tidigare Hallenborgsskolan) spelar arbetsglädjen hos pedagoger och elever en central roll. Verksamheten präglas av ett varmt och välkomnande klimat med omsorg och omtanke om individen, förståelse och tolerans för olikheter, glädje och gemenskap i lärandet. Vi tror på våra elever och vet att alla kan lyckas utifrån sina egna förutsättningar. Vi värnar om ett gott samarbete mellan hem, skola och fritidshem.

Tillsammans når vi målen!

Rydsgårdsskolan klar

Höstterminen 2022 slog Rydsgårdsskolan upp dörrarna för elever och personal. Här kan du följa den tidigare byggprocessen och läsa om visionerna med skolan.

Länk: Rydsgårds nya skola

Höstterminen 2021 (tidigare information)

Med anledning av Coronapandemin informerade vi om hur grundskolorna i Skurups kommun hanterar situationen inför hösten 2021. Vi fortsätter att följa nationella beslut och Folkhälsomyndighetens rekommendationer. För att minska risken för smittspridning arbetar kommunens grundskolor efter gemensamma riktlinjer. Vi har valt att behålla denna information tillsvidare. 

Information till vårdnadshavare i Skurups kommuns grundskolor.

Sidansvarig: Carolina Thornström
Sidan uppdaterad 2022-09-13