Aktuellt - arkiv

Söktext
2021-08-30 [Kommun & demokrati]

Budget och bokslut

De kommunala verksamheterna ska drivas enligt principerna om målstyrning och delegation.
2021-08-19 [Uppleva & göra]

Att göra på fritiden

Söker du efter en idrotts- eller scoutförening i Skurups kommun, eller vill prova på en ny aktivitet på fritiden? Här finns en lista med föreningar som är aktiva i kommunen!

2021-08-13 [Utbildning & barn]

Östergårdsskolan

Gemenskap - Trygghet - Respekt - Lärande

Vi vill hälsa er och ert barn varmt välkomna till Östergårdsskolan.

 

2021-08-03 [Kommun & demokrati]

E-tjänster

Nu gör vi det enklare att nå Skurups kommuns tjänster, dygnet runt!

Skurups kommun arbetar med att förenkla och förbättra servicen för dig som medborgare. Vårt mål är att erbjuda god service och e-tjänster som gör det smidigt för dig som medborgare eller företagare att sköta dina ärenden med kommunen. Du behöver inte anpassa dig efter våra öppettider utan kan använda våra e-tjänster dygnet runt, när det passar dig!

Underhållsarbeten:

  • Den 15 december 2022 kl. 17.00-20.00 genomförs underhållsarbeten av våra e-tjänster. Detta medför att tjänsterna tillfälligt stängs ner under tiden som arbetet pågår med att uppdatera våra e-tjänster.

 

2021-07-22 [Bygga, bo & miljö]

Marina däggdjur

Statens Veterinärmedicinska Anstalt (SVA) har tillsammans med Naturhistoriska Riksmuseet (NRM) ett gemensamt program för att kartlägga marina däggdjurs hälsa, sjukdomar och dödsorsaker, finansierat av Havs- och vattenmyndigheten. Deras arbete är beroende av att allmänheten rapporterar in döda djur som de hittar längs kusterna.

2021-07-22 [Omsorg & stöd]

Blodgivartrailern kommer på besök till Skurup

Under året kommer blodgivarbussen återigen på besök till Skurup, som ger möjlighet för både nya som tidigare blodgivare att ge blod. Det är samtidigt en livsviktig insats för vården.

2021-07-15 [Omsorg & stöd]

Funktionsnedsättning

Om du inte själv kan tillgodose dina behov eller få dem tillgodosedda på annat sätt, har du rätt att ansöka om hjälp och stöd för att klara din vardag utifrån Socialtjänstlagen (SoL) och Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS).

2021-07-13 [Omsorg & stöd]

Värmebölja

Höga temperaturer är påfrestande för kroppen, och därför är det viktigt att dricka mycket. Men glöm för den delen inte saltbalansen i kroppen.

 

2021-07-12 [Uppleva & göra]

Bongska naturmarken

I Skurup älskar vi våra naturområden. Det nyaste naturområdet som har färdigställts för besökare är Bongska marken, en våtmark med spännande djur- och växtliv längs med sista biten av Skivarpsån innan den rinner ut i havet öster om Abbekås.

Sidansvarig: Matilda Ramsten
Sidan uppdaterad 2022-02-02