Aktuellt - arkiv

Söktext
2021-09-27 [Omsorg & stöd]

Krisberedskapsveckan 2021

Krisberedskapsveckan är en årlig informationskampanj som ska öka människors motståndskraft inför samhällskriser och - ytterst - krig.

2021-09-22 [Bygga, bo & miljö]

Torg och allmänna platser

Stortorget och Erikstorget finns i Skurup. Torghandel bedrivs på Stortorget. Det finns även ett torg i Rydsgård och ett i Skivarp. Här finner du mer information om allmänna platser.

 

2021-09-22 [Arbete & näringsliv]

Aktuellt för näringslivet

Välkommen till näringslivssidorna. Här hittar du aktuell information om näringslivet i kommunen. Vi är stolta och glada över vårt blomstrande näringsliv i Skurups kommun. På dessa sidor kan du följa med på vad som hänt, vad som händer just nu och vad som är på gång i kommunen. 

Skurups kommun anordnar själv och tillsammans med andra organisationer ett antal aktiviteter och träffar.

 

2021-09-20 [Utbildning & barn]

Aktuellt

2021-09-20 [Arbete & näringsliv]

Lediga jobb

Varje dag, varje vecka året runt håller våra drygt 1200 medarbetare hjulen snurrande. Våra barn får omsorg och utbildning, våra äldre blir omhändertagna och kommunen hålls ren och fungerande. Allt detta tack vare personal i toppklass.

Klicka här för att se kommunens lediga jobb

2021-09-17 [Omsorg & stöd]

Trygg och säker

I Skurups kommun ska man alltid känna sig säker och trygg. Det gäller oavsett om man är bosatt i kommunen permanent eller om man bara är på tillfälligt besök. Olyckor eller andra oönskade händelser ska inte behöva ske, men om de ändå gör det ska vi vara beredda och kunna vidta rätt åtgärder.

2021-08-30 [Omsorg & stöd]

Trygghetsmätning 2021

Det har blivit dags för den årliga trygghetsmätningen! Det är en enkät som Polisen och kommunerna gemensamt skickar ut (via brev) en gång om året till ett antal slumpvis utvalda medborgare. Genom mätningen får vi in era synpunkter om trygghetsfrågor som bidrar till det brottsbekämpande arbetet.

 

 

2021-08-30 [Kommun & demokrati]

Budget och bokslut

De kommunala verksamheterna ska drivas enligt principerna om målstyrning och delegation.
Sidansvarig: Gun Andersson
Sidan uppdaterad 2016-05-19