Aktuellt - arkiv

Söktext
2022-06-13 [Bygga, bo & miljö]

Kommunikationer

Skurups kommun har ett ypperligt geografiskt läge på den skånska sydkusten med goda kommunikationer i alla väderstreck.

 

2022-06-08 [Bygga, bo & miljö]

Parkering

Vad gäller vid parkering i Skurups kommun? Här hittar du mer information. Klicka på länken till höger för att få upp en zoombar karta med parkeringar i alla kommunens tätorter. 

 

2022-06-08 [Uppleva & göra]

Föreningsstöd

Skurups kommun anser att föreningarnas sociala insatser, deras engagemang för främst ungdomar, och deras funktion som inspiratörer i folkhälsoarbetet är betydelsefulla för kommunen. Därför vill man på olika sätt, dels genom olika ekonomiska stöd och subventioner av lokalhyror, samt praktiskt, genom att tillhandahålla funktionella anläggningar av olika slag, stödja deras verksamheter.

 

2022-06-07 [Kommun & demokrati]

Om webbplatsen

Skurup.se är Skurup kommuns officiella webbplats.

 

2022-06-07 [Omsorg & stöd]

Välkommen till Återhämtningscafé

Ett café för dig som lever med eller nära psykisk ohälsa. Träffarna är på café Kryddan, Byavången, Byavägen 27 i Tomelilla. Cafét är ett samarbetsprojekt mellan kommunerna i sydöstra Skåne.

 

2022-06-03 [Uppleva & göra]

Nationaldagen 2022

Efter två år av pandemi och inställda evenemang är det nu dags att återuppta det traditionsenliga Nationaldagsfirandet. I år firar vi som vanligt vid Svaneholm. 

 

2022-06-01 [Uppleva & göra]

Bibliotek

Välkommen till biblioteken i Skurups kommun. På denna sidan hittar du information om kommunens bibliotek, kontaktinformation, öppettider samt aktuellt. För att söka efter, låna om eller reservera böcker har biblioteket en extern hemsida som du hittar under rubriken Länkar. 

Skurups kommun har fyra bibliotek, folkbiblioteket i Skurups tätort samt biblioteken i Abbekås, Rydsgård och Skivarp. Kontaktuppgifter och öppettider till respektive bibliotek hittar du under respektive rubrik.

2022-05-27 [Omsorg & stöd]

Krisinformation med anledning av Rysslands invasion av Ukraina

Ryssland har inlett en invasion av UkrainaSkurups kommun omvärldsbevakar och följer utvecklingen av situationen i Ukraina och har en god beredskap. Här nedan hittar du länkar till mer information från olika myndigheter.

Sidansvarig: Matilda Ramsten
Sidan uppdaterad 2022-02-02