Aktuellt - arkiv

Söktext
2021-07-01 [Arbete & näringsliv]

Årets företagare

Nu har Företagarna Skurup utsett Årets företagare 2020 - Helena Mayr och Pierre Mayr, Knut Pers Hem och Hushåll AB.
 

Motiveringen lyder: Med en lång historia och ett välkänt namn i Skurups kommun är dessa företagare tredje generationen av entreprenörer som driver företaget framåt. Med företag både i och utanför kommunens gränser och en investering i nya lokaler i Skurup under det senaste året satsar de för nästa generation och för att möta framtidens utmaningar.

2021-06-28 [Uppleva & göra]

Låna flytvästar gratis

Om du ska åka båt, paddla eller bara vill bada säkert kan du låna flytvästar i upp till fem dygn hos Skurups bibliotek.
Flytvästarna finns i storlekar från 30 kilo upp till över 100 kilo.

Tänk på att vara försiktig när du ger dig ut till havs. Läs mer om vattensäkerhet på Svenska livräddningssällskapets hemsida. 

2021-06-24 [Utbildning & barn]

Grundskolor

Välkommen till Skurup kommuns grundskolor. Varje grundskola har en egen sida som berättar mer om varje verksamhet. 

2021-06-17 [Bygga, bo & miljö]

Gatubelysning

Kommunteknik sköter nyanläggning, drift och underhåll av elanläggningar samt gatubelysning och övrig offentlig belysning. Välkommen att kontakta oss om du har frågor. Felanmälan av ej fungerande gatubelysning görs via FixaMinGata under rubriken Länkar.

2021-05-20 [Omsorg & stöd]

Boenden

När behovet av tillsyn eller kravet på trygghet och säkerhet inte längre kan ses till i det egna hemmet finns möjlighet att flytta till särskilt boende. Hos oss får du då god vård, omsorg och service efter ditt behov. Du kontaktar biståndshandläggaren för ditt område om du vill ansöka om särskilt boende.

 

2021-05-07 [Omsorg & stöd]

Individ- och familjeomsorg

Vi på Individ- och familjeomsorgen arbetar med stöd till barn, ungdomar och deras familjer, rådgivning och annat stöd till missbrukare och försörjningsstöd. Vissa insatser till psykiskt funktionshindrade samt biståndshandläggning - äldreomsorg.

2021-03-03 [Uppleva & göra]

Tennis

2021-01-19 [Omsorg & stöd]

Stöd till äldre

Du kan vända dig till Information Skurup i kommunhusets entré för att få information, råd och stöd. Vi hjälper dig som är äldre eller du som är anhörig, närstående eller företrädare.

Välkommen att ringa oss 0411-53 60 00.

 

Sidansvarig: Matilda Ramsten
Sidan uppdaterad 2022-02-02