Aktuellt - arkiv

Söktext
2022-12-05 [Uppleva & göra]

Aktuellt

Föreningslivet

2022-12-05 [Bygga, bo & miljö]

Aktuella vägarbeten

Här finns information om planerade större och trafikpåverkande vägarbeten.

 

2022-12-01 [Bygga, bo & miljö]

Avfall och återvinning

I Skurups kommun är det PreZero som sköter hämtning av rest-, mat- och trädgårdsavfall medan Ragn-sells AB sköter hämtning av slam från enskilt avlopp och fettavskiljare.

 

2022-12-01 [Kommun & demokrati]

Om webbplatsen

Skurup.se är Skurup kommuns officiella webbplats.

Användartest

Vill du delta i ett användartest för Skurup.se? Välkommen att genomföra testet om 15 frågor och samtidigt bidra till ökad användarvänlighet (och tillgänglighet) på vår webbplats. Vi använder oss av Funkaboda-strukturen som är framtagen tillsammans i ett kommunnätverk kring struktur och tillgänglighet, och som samordnas av företaget Funka AB.  

Genom din medverkan bidra du till hur informationen på kommunala webbplatser presenteras på sidor och i menyer. Förutom användartester är strukturen baserad på forskning.

2022-11-30 [Omsorg & stöd]

Räddningstjänst

Sedan den 1 januari 2013 har Skurups kommun ett civilrättsligt avtal med Trelleborgs kommun om räddningstjänst. Detta innebär bland annat att det finns en gemensam administration och ledningsorganisation som sköts från Trelleborg.

 

Informationsdag den 3 december klockan 10.00-15.00

- Har du funderat på att bli brandman?

Räddningstjänsten i Skurup bjuder in till en heldag den 3/12 kl. 10.00-15.00 för dem som är intresserade av att bli brandmän/kvinnor. Här kan ni få svar på alla frågor kring yrket - och ni kommer att få prova på "gångbandstestet", vilket är ett krav för att bli brandman/kvinna.

Välkomna!

Adress: Jakobsgatan 5, Skurup.

2022-11-29 [Arbete & näringsliv]

Lediga jobb

Varje dag, varje vecka året runt håller våra drygt 1200 medarbetare hjulen snurrande. Våra barn får omsorg och utbildning, våra äldre blir omhändertagna och kommunen hålls ren och fungerande. Allt detta tack vare personal i toppklass.

Klicka här för att se kommunens lediga jobb

 

Möt våra medarbetare i filmen

I filmen får du möta medarbetarna i Skurups kommun som med själ och hjärta berättar om utveckling, arbetsglädje och kamratskap. Stolta medarbetare som arbetar för att Skurups kommun ska utvecklas till en attraktiv kommun som kännetecknas av ärlighet, öppenhet, professionalism och ett gott bemötande.

Tillsammans gör vi skillnad, tillsammans skapar vi Sveriges bästa arbetsplats! Välkommen att söka våra lediga tjänster!
 

 

 

Syntolkning av film

Filmen visar medarbetarna i sin vardagliga arbetsmiljö, samt olika scener från verksamheterna inomhus samt utomhus vid en återvinningsstation, byggarbetsplats, bil som kör ut från en grind, personal som bevattnar växter samt lekplats med mera.

 

2022-11-29 [Omsorg & stöd]

Rehabilitering, Aktivitetshuset Pomona

Pomona är en plats att mötas för dig med psykisk ohälsa.
På Pomona kan du som är 18 år och äldre finna gemenskap & stöd genom att delta i olika aktiviteter.
Som besökare på Pomona kan du förhindra ensamhet och isolering och skapa livskvalitet genom meningsfull sysselsättning.

Sidansvarig: Matilda Ramsten
Sidan uppdaterad 2022-02-02