För dig som är senior i Skurups kommun

Pensionärsorganisationerna PRO, SKPF och SPF har många olika aktiviteter för seniorer. Se de olika programmen genom att klicka på länkarna till pensionärsorganisationerna.

 

Hur kan du som senior påverka beslut i Skurups kommun?

Det kommunala pensionärsrådet är ett forum där du kan föra fram dina åsikter om hur kommunen gör prioriteringar och hur skattepengarna används. Pensionärsrådet består av ledamöter som är utvalda av de tre pensionärsorganisationerna PRO, SKPF och SPF.

Senior Sport School - Informationsträff 20 juni

Till hösten startar vi äntligen upp en ny Senior Sport School! Den 20 juni kl 13:00 kommer vi att genomföra ett informationsmöte om skolan. 

Ni finner inbjudan här,

Vill ni ha mer information om skolan så kontakta Kristina Landberg, 0411-53 61 89 kristina.landberg@skurup.se

Om Senior Sport School

Till hösten startar en ny "klass" av Senior Sport School. Känner du att du vill komma ut och röra på dig lite och knyta kontakter? Vill du prova på olika aktiviteter, lära dig att laga god och nyttig mat tillsammans med andra?

Då är du välkommen att delta i Senior Sport School i Skurup. Här får du prova på olika aktiviteter som Senior Power styrketräning, delta i tematräffar med fokus på hälsa, laga hälsosam mat, få utbildning i hjärt- och lungräddning. Prova på olika idrotter och ta del av intressanta föreläsningar.

 
Senior Sport School pågår i 12 veckor och vi träffas två gånger i veckan. Träffarna är oftast på förmiddagar mellan klockan 10.00 och 12.00. På måndagar kommer vi att ha någon form av föreläsning/tematräff och på fredagar kommer vi att ha någon typ av fysisk aktivitet. Senior Sport School startar den 5 september 2022 och kostar 300 kronor per person. Skolan är öppen för dig som är bosatt i Skurups kommun.
 
 
Sidansvarig: Regina Silvander
Sidan uppdaterad 2022-06-17