Bemanningsenheten

I Skurups Kommun har vi vår egen Bemanningsenhet för alla vikarier inom utbildning. Antalet anställda vikarier varierar något, men är ungefär 80 stycken totalt i de olika verksamheterna. Dessa 80 personer jobbar inom förskola, skola och fritids.

Tillsvidare och timanställd personal

Våra medarbetare är både tillsvidareanställd och timanställd personal. Som timanställd vikarie lägger du själv in vilka dagar och tider som du är tillgänglig för arbete i vårt vikariehanteringssystem. Denna tillgänglighet och din kompetens matchar vi sedan mot de lediga pass som respektive verksamhet rapporterar in till oss. Vi utgår ifrån att när du ligger tillgänglig så kan du bokas ut på jobb.

Utbildning och lämplighet

Vi söker i första hand dig med utbildning inom det område du söker jobb. Vi lägger också stor vikt vid den personliga lämpligheten. Du ska ha ett positivt förhållningssätt, vara ansvarsfull och flexibel. För att trivas som vikarie hos oss tror vi att du tycker om att arbeta med människor och du är bekväm i mötet med nya personer.

För att vi ska kunna anställa dig på Bemanningsenheten krävs det också att du har ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Det beror på att verksamheterna där våra vikarier arbetar kräver det. Utdraget ska vara utan några registrerade domar och är giltigt i ett år. Ansökan om utdrag från belastningsregistret finns på polisens hemsida eller som direktlänk under kontaktuppgifter på denna sida. Typen av utdrag du ska begära är arbete inom skola eller förskola.

Sidansvarig: Dao Davidsson
Sidan uppdaterad 2021-11-22